Ce inseamna Resigilat ? - Garantie Produse!

Produse resigilate?

Primul și cel mai important lucru care trebuie spus despre produsele resigilate este că acestea sunt 100% funcționale. Din acest punct de vedere, nu trebuie să vă faceți griji niciodată. Sunt, practic, produse noi care au fost deschise din diverse motive, cum ar fi fotografierea lor, testarea lor, sau prezentarea lor în magazin. Acestea au fost, deci, testate.

De ce au fost Resigilate produsele ?

1. Au fost expuse pe rafturile magazinelor de specialitate o anumita perioada de timp
2. Au ambalajul deteriorat din cauza transportului
3. Au fost desigilate pentru a fi prezentate ca si exponate
4. Au fost desigilate pentru a fi fotografiate sau testate si prezentate la diferite targuri
5. Sunt lichidari de stocuri din marile magazine

Ce sunt produsele refurbished?

Produsele refurbished sunt echipamente  care au fost utilizate de catre persoane si care  se intorc la producator. Aici sunt atent testate, pentru ca fuctionarea lor sa atinga parametrii optimi. Dupa ce testele sunt trecute, iar functionarea produselor nu se diferentiaza cu nimic de unele noi, acestea sunt certificate si reintroduse pe piata sub numele de refurbished.
Reconditionarea acestor produse presupune 3 etape:
Etape reconditionare:
1. Se verifica daca produsele functioneaza corespunzator.
2. Produsele sunt cosmetizate.
3. Ultima etapa presupune ambalarea produselor in amabalaje lor originale sau in ambalaje generice (atunci cand cutia originala a produsului este prea deteriorata pentru a putea fi refolosita).
 

Produsele resigilate / reburbished beneficiaza de o garantie de 12 de luni, perioada in care puteti oricand solicita fie inlocuirea produsului, fie repararea acestuia in cazul in care acesta nu functioneaza corect!

De ce sa cumperi produse resigilate/ refurbished?

· Pentru ca toate produsele beneficiaza de reduceri de pret ce pot ajuge pana la 70 % din pretul intreg.

· Pentru ca nu exista nici o diferenta intre produs resigilat si produs nou in cee ace priveste calitatea si functionalitatea.

· Petru ca fiind testat exista o probabilitate mult mai mica de a a se intoarce in service cu probleme.

· Pentru ca sti exact ce cumperi, in dreptul fiecarui produs este specificata starea acestuia.

· Pentru ca au garantie 12 luni,  drept de retur 15 zile si beneficiaza de aceleasi conditii de utilizare ca si cele sigilate

· Pentru ca cei care au cumparat deja produse resigilate s au convins de avantaje si au devenit fideli acestor produse.

Atentie: Unele ambalaje sunt ambalaje promotionale si pot indica prezenta unor accesorii gratuite, in plus fata de cele continute de produsul descris, din dreptul fiecarui produs. Aceste promotii nu mai sunt valabile, drept urmare accesoriile prezentate pe ambalaj ca fiind gratuite si in plus fata de modelul de baza lipsesc si nu fac parte din produsul vandut